ONS Lucky Sportieve Kinderopvang

Contactgegevens

Volg ons:

Bedrijfsinformatie

ONS Lucky is dé sportieve kinderopvang. Wij bieden alle opvang soorten aan in Kampen (Dagopvang, peuteropvang (VVE) en BSO) en hebben een BSO-locatie in Twello. Wij zijn kleinschalig, jong en extra leuk door een dagelijks aanbod aan sport en beweging. Van voetbal tot apenkooi en van slagbal tot touwzwaaien: alles komt aan bod! Uw kind hoeft zich bij ons niet te vervelen.
Het idee voor een speciale BSO ontstond in 2017. Vooral kinderen die van lekker bewegen houden, haalden niet genoeg plezier uit het aanbod van hun BSO wat voornamelijk uit knutselen, spelletjes of videogames bestond. Met zijn sportieve achtergrond dacht Afienus Veenstra aan een combinatie hierin. Met behulp van zijn opleidingservaring en jaren werkervaring in de sportwereld kon hij eenvoudig een leuk, gevarieerd aanbod creëren. Om bij belangrijke zaken de nodige hulp te krijgen, sloot hij zich aan bij de organisatie ONS. Zij begeleidden hem bij het schrijven van het beleidsplan en het voldoen aan de gestelde eisen, boden de nodige scholingen aan en regelen de facturering en contractering met de klanten.

Visie
Kinderen zijn gelijk, maar daarnaast een individu. Elke kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier, maar toch beschouwen we elkaar als gelijken en leven we in één maatschappij. Bij onze opvang zijn we net als een maatschappij één groep met verschillende individuen. Kinderen op onze BSO hebben een fijne tijd omdat ze samen kunnen sporten/bewegen en kunnen ontspannen in een positieve en veilige omgeving. Baby’s, dreumesen en peuters kunnen zich bij ons ontwikkelen door samen te spelen, te leren en te ontdekken. Wij bieden daarbij de juiste begeleiding, kansen en ruimte voor de kinderen om zichzelf te zijn en te kunnen groeien op hun manier.

Missie
Professionele opvang in huiselijke sfeer waar ieder kind kan ontspannen en ontwikkelen door middel van veel interactie, sporten en bewegen.

Locatie

Openingstijden

Maandag 07:00 – 18:30
Dinsdag 07:00 – 18:30
Woensdag 07:00 – 18:30
Donderdag 07:00 – 18:30
Vrijdag 07:00 – 18:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Deze pagina delen: