Smart Tel Microscope Soldering

Contactgegevens

Volg ons:

Bedrijfsinformatie

Ongelukken gebeuren, en het is onze taak om ze te repareren als het gaat om schade aan uw mobiele apparaat. Onze getrainde technici zullen uw apparaat binnen 20 minuten diagnosticeren en repareren.

Is uw Smartphone kapot? tablet kapot? Is het iPhone-scherm kapot? Niet opladen? Batterij snel leeg? Dat is voor ons geen probleem!!!

Smarttel Leiden repareert smartphones en tablets voor de scherpste prijzen met originele onderdelen. Voor een iPhone, iPad, Apple MacBook, Samsung of Huawei reparatie kunt u terecht bij de Smarttel Leiden Repair Store.

Door jarenlange ervaring met reparaties weten wij alles van smartphones, tablets en hun software.

In onze winkel wordt u direct geholpen door een van onze specialisten. Voor de meeste reparaties geldt een reparatietijd van maximaal 30 minuten.

Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor vragen of problemen met je smartphone of tablet. Naast dat onze specialisten uitstekende reparateurs zijn, hebben ze ook veel kennis over de werking van de apparaten. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor gratis advies over smartphone- en tabletgerelateerde zaken.

Ben je op zoek naar een iPhone reparatie in Leiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Locatie

Openingstijden

Maandag 11:00 – 18:00
Dinsdag 11:00 – 18:00
Woensdag 11:00 – 18:00
Donderdag 11:00 – 18:00
Vrijdag 11:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 18:00
Zondag Gesloten

Deze pagina delen: